Satake Nôž Nakiri 16 cm Tomoko

- Kompletné špecifikácie
- Komentáre 0
- Satake Nôž Nakiri 16 cm TomokoDo 7-14 dni30 €
Kuchynský nôž Satake Tomoko Nakiri 16 cm
Špecializovaný japonský nôž určený na krájanie byliniek a zeleniny. Vďaka obdĺžnikovej čepeli môžete nakrájané suroviny rýchlo preložiť do šalátovej misy alebo panvice. Skúsený kuchár môže použiť tenký nôž Nakiri na získanie dekoratívnych, priesvitných plátkov (metóda katsura-muki). Rovná rezná hrana sa používa na krájanie vo zvislej línii a umožňuje mnoho rôznych techník, ako je julienne a šifón.
Technické dáta:
Čepeľ - oceľ 420J2
Tvrdosť - 56 HRC +/- 1
Celková dĺžka - 28,5 cm
Dĺžka čepele - 16 cm
Šírka čepele - 5 cm
Hrúbka čepele - cca 1,5 mm
Hmotnosť - asi 97 g
Kuchynské nože zo série Satake Tomoko sú skvelou ponukou pre zástancov úsporných riešení pri každodennej práci. Odolné čepele sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele 420J2 s vysokým obsahom uhlíka, ktorá je mimoriadne odolná voči korózii a ľahko sa brúsi. Jednoduché, drevené rukoväte sú príjemné na dotyk. Nože z tejto série sú nenáročné na údržbu a dokonale plnia základné funkcie v kuchyni a pre milovníkov japonského náradia je ich cena naozaj priateľská.
Hlavné rysy
Tvrdosť HRC +/- 1: 56
Nerezová čepeľ: Áno
Spôsob ostrenia: Obojstranný symetrický
Viacvrstvová oceľ: Nie.
Materiál rukoväte: Klasický nitovaný
Typ noža: Kuchynský nôž
Dĺžka čepele: 16 cm
Typ čepele: Nakiri
Oceľ: 420J2
Potrebujete poradiť?
