Satake Nôž Katsu Deba 16 cm

- Kompletné špecifikácie
- Komentáre 0
- Satake Nôž Katsu Deba 16 cmDo 7-14 dni51 €
Kuchynský nôž Satake Katsu Deba 16 cm
Tradičný japonský nôž s hrubou, skosenou čepeľou, ktorá sa používa na zbavenie hlavy a filetovanie rýb tak, aby sa nepoškodilo ich jemné mäso. V Japonsku sa často používa na prípravu hydinového mäsa, nie je to však klasický sekáč a nemal by sa ním silno udierať. Na prerezanie kosti stačí jemne zatlačiť na zadnú časť noža a urobiť rýchly a presný rez. Ostrá špička a krátka čepeľ uľahčujú ovládanie vašich pohybov, čo je obzvlášť dôležité, keď potrebujete zaseknúť nožom do úzkych miest.
Technické dáta:
Rukoväť - drevo Pakka
Čepeľ - molybdén-vanádiová oceľ
Tvrdosť - 56 HRC +/- 1
Celková dĺžka - 29,7 cm
Dĺžka čepele - 16 cm
Šírka čepele - 5 cm
Hrúbka čepele - cca 2,5 mm
Hmotnosť - cca 175 g
Potrebujete poradiť?
