Satake Daichi vyrezávací nôž 20 cm

Späť
Ďalší
- Kompletné špecifikácie
- Komentáre 0
- Satake Daichi vyrezávací nôž 20 cmDo 7-14 dni130 €
Kompletné špecifikácie
Satake Daichi Kuchynský nôž na porciovanie 20 cm
Kuchynský nôž určený na porciovanie a krájanie mäsa, napríklad hydiny, pečienky, šunky - po uvarení alebo upečení výrobku. Špecializovaná, predĺžená čepeľ, ktorá je oveľa užšia a tenšia ako bežné nože, vám umožňuje presne a hladko rezať po celej rovine, zatiaľ čo hrubší nôž mäso často zaklinuje a trhá.
Technické dáta:
Čepeľ - oceľové 69 vrstvové jadro MVS10Cob
Tvrdosť - 60 HRC +/- 1
Celková dĺžka - 33,2 cm
Dĺžka čepele - 20 cm
Šírka čepele - 3 cm
Hrúbka čepele - cca 2,1 mm
Hmotnosť - cca 150 g
Potrebujete poradiť?

Tovar zaradený v kategóriách