Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
(Po-Pia, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 100 € a máte dopravu ZADARMO
  1. Úvod
  2. Podľa značky
  3. Masahiro
  4. Masahiro Nôž BWH Boning 160mm

Masahiro Nôž BWH Boning 160mm

Masahiro BWH Boning s dĺžkou čepele 160 mm je nôž určený na kyprenie s charakteristickou veľmi úzkou čepeľou s okrúhlou špičkou navrhnutou tak, aby sa... celý popis
Dostupnosť
Do 7-14 dni
Nie sme platcovia DPH
79 €
ks
Číslo produktu:14071
Strážiť cenu / dostupnosť
Kompletné špecifikácie

Masahiro BWH Boning s dĺžkou čepele 160 mm je nôž určený na kyprenie s charakteristickou veľmi úzkou čepeľou s okrúhlou špičkou navrhnutou tak, aby sa s ním dalo ľahko manévrovať okolo kostí, medzi kĺbmi a medzi šľachami a chrupavkami surového mäsa. Vďaka týmto vlastnostiam je kypriaci nôž nevyhnutný pre tento typ činnosti v každej kuchyni, čo je nákladovo efektívnejšie ako nákup voľne loženého mäsa. Na kyprenie hydiny a rýb je lepší nôž s ohybnou čepeľou, na červené mäso zasa nôž s tuhšou čepeľou. Na filetovanie možno v prípade potreby použiť aj kypriaci nôž, najmä ten s ohybnou čepeľou.
 

BWH je séria nožov podľa vzoru radu MV-H. Použila sa tu aj molybdénová-vanádová vysokouhlíková nehrdzavejúca oceľ MBS-26, ktorá bola podrobená trojstupňovému procesu kalenia až do dosiahnutia tvrdosti 58-59 HRC. Každá čepeľ bola zdokonalená remeselníkmi s viac ako 30-ročnými skúsenosťami, čím sa nože Masahiro dostali na úroveň bezprecedentnej, bezprecedentnej ostrosti.

 

Rukoväť je vyrobená z dreva Black Pakkawood, ktorého početné vrstvy boli zlisované pod vysokým tlakom a vysokou teplotou do jedného, ​​veľmi odolného materiálu odolného voči vlhkosti a vode. Drevená rukoväť s antibakteriálnym povlakom je nenáročná na údržbu ako plast, je zaistená tromi dokonale zapustenými a vyleštenými nitmi.

 

Nože v tejto sérii sú brúsené z dvoch strán, no na rozdiel od väčšiny západných výrobcov ich Masahiro brúsi 80/20 asymetricky. To znamená, že rezná hrana je posunutá na jednu zo strán pozdĺž osi noža. Výhody použitia asymetrického ostrenia sú až 35% v porovnaní so symetrickým ostrím, že ostrie je tenšie, vďaka čomu je oveľa ostrejšie.

 

Užitočná informácia:

Všetky nože Masahiro sú mimoriadne ostré, preto ich odporúčame používať opatrne.
Nože Masahiro by sa nemali používať na rezanie mrazených výrobkov (okrem sérií určených na tento účel).
Nože nepoužívajte na iné účely ako na potraviny.
Na rezanie používajte drevené alebo plastové dosky na krájanie.
Nože by sa nemali umývať v umývačkách riadu, pretože poškodzujú ostrie.
Nôž umyte v teplej vode s trochou saponátu.
Po umytí nôž utrite dosucha.
 

Typ ocele: MBS-26
HRC: 58-59
Materiál rukoväte: čierne drevo pakkawood
Spôsob ostrenia: obojstranný, asymetrický 80/20
Rozmery:
Celková dĺžka (A): 288 mm
Dĺžka čepele (B): 160 mm
Šírka (C): 28 mm
Hrúbka (D): 2,0 mm
Hmotnosť: 116 g

Kde nás nájdete

M.R Štefanika 2556/26

Čadca 02201

Kontakty
Patrik Novotný
Patrik Novotný
(Po-Pia, 8-16 hod.)
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk