Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
(Po-Pia, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 100 € a máte dopravu ZADARMO
  1. Úvod
  2. Podľa značky
  3. Böker
  4. Kucharský nôž BÖKER DAMAST BLACK 15cm

Kucharský nôž BÖKER DAMAST BLACK 15cm

Rad čiernych kuchynských nožov Boker Damascus kombinuje tradične japonské rukoväte vyrobené z čiernej miestnej preglejky s čepeľami ostrými ako britva... celý popis
Dostupnosť
Do 7-14 dni
Nie sme platcovia DPH
100 €
ks
Číslo produktu:130414DAM
Strážiť cenu / dostupnosť
Kompletné špecifikácie

Rad čiernych kuchynských nožov Boker Damascus kombinuje tradične japonské rukoväte vyrobené z čiernej miestnej preglejky s čepeľami ostrými ako britva z nehrdzavého Damašku s 37 vrstvami ocele, ktoré sa vyznačujú krásnym zrnom. Extrémne nárazové jadro čepele Damascus sa skladá z vysoko výkonnej ocele VG-10. Výrazná ostrosť pri rezaní je úchvatná a robí z varenia zážitok. Japonský dizajn rukoväte nožov s matnými svorkami z nehrdzavejúcej ocele dáva tejto línii osobitý charakter.

Špičkoví šéfkuchári nie sú jediní, ktorí obľubujú japonské kuchynské nože - sú obľúbení aj u mnohých ambicióznych amatérskych šéfkuchárov. Výhody nožov s japonskými držadlami a tradičná konštrukcia čepele  sú evidentné, pretože dokážu rezať chúlostivé jedlá bez toho, aby sa rozdrvili alebo pomliaždili. Napríklad pri rezaní bylín jemne rezaný olej len ťažko uvoľňuje. Aromatické látky sa tak nestratia a pri rezaní cibule sa dokonca môžete vyhnúť slzám. Pocit ostrosti pri rezaní je úchvatný a robí z varenia skutočný zážitok.

Tajomstvo tejto neobvyklej ostrosti spočíva v materiáli a jeho spracovaní. Čepeľ pozostáva z 37 vrstiev damašskej ocele. Ušľachtilá oceľ z nehrdzavejúcej ocele VG-10 použitá pre strednú vrstvu je vyrobená v Japonsku a ponúka tvrdosť, odolnosť a homogénnu kryštalickú štruktúru. 

Utility Knife je veľmi šikovná zmes Chef´s Knife a Paring Knife. Najbežnejšou aplikáciou v kuchyni je spracovanie ovocia a zeleniny, ktoré možno olúpať a krájať. Ľahko sa však dajú rezať aj menšie kúsky rýb a mäsa. Pretože nôž, ktorý je nabrúsený z oboch strán, sa veľmi často používa a nemal by chýbať v žiadnej kuchyni.

Kde nás nájdete

M.R Štefanika 2556/26

Čadca 02201

Kontakty
Patrik Novotný
Patrik Novotný
(Po-Pia, 8-16 hod.)
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk