Bunmei Nôž Oroshi 24cm

Späť
Ďalší
- Kompletné špecifikácie
- Komentáre 0
- Bunmei Nôž Oroshi 24cmDo 7-14 dni144 €
Kompletné špecifikácie
Nôž Oroshi, tiež známy ako Mioroshi Deba, sa používa hlavne na filetovanie a orezávanie stredných až veľkých rýb. Pretože má dlhšiu a užšiu čepeľ ako štandardná Deba, je ideálny na krájanie rybieho filé alebo mäsa, ktorý nahradí nôž Yanagi. Ostrieľaní japonskí kuchári často používajú tento pomerne ťažký nôž pri základných kuchynských prácach, aby ušetrili čas a peniaze.
Čepeľ - nehrdzavejúca oceľ s obsahom uhlíka molybdénu a vanádu (jednostranný rez)
Tvrdosť čepele - 56-57 HRC
Rukoväť - drevo magnólie
Hmotnosť - 261g
Potrebujete poradiť?

Tovar zaradený v kategóriách